Условия за ползване


УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГАТА КОМЕНТАРИ В DAILYNEWS.BG

Dailynews.bg предоставя услуга за публикуване на коментари под статия. Ползването на услугата не изисква регистрация за потребителите и е безплатна. За да публикувате коментар под статия в Dailynews.bg , е необходимо само да въведете код срещу спам.

Добавяйки коментар в Dailynews.bg , Вие се съгласявате, че няма да публикувате порнографски текстове, подтикващи към насилие, етническа и/или религиозна нетърпимост думи, обидно съдържание и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателство (вкл. Закона за авторското право и сродните му права) и правото на Европейския съюз. Вие се съгласявате и да не публикувате каквито и да е материали и връзки към други уеб сайтове.

Потребителите на сайта Dailynews.bg се съгласяват, че Dailynews.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари в сайта.

Dailynews.bg има правото да изтрива коментари, които са в противоречие с настоящите Общи условия, както и коментари, които са написани на латиница.

Трябва да знаете, че IP адресите, от които са направени всички коментари, се записват и могат да бъдат използвани в определени случаи за разкриване самоличността на лицата, които са публикували съответните коментари, в нарушение на настоящите Общи условия. Dailynews.bg си запазва правото да уведоми и окаже пълно съдействие на компетентните държавни органи, включително прокуратурата, следствието и полицейските органи, за всеки коментар, който нарушава законодателството на Р България и правото на Европейския съюз.

Публикуването на коментар в Dailynews.bg означава, че сте запознат с настоящите Общи условия, съгласен сте с тях и се задължавате да ги спазвате.

ВИДЕО: Виена през нощтаАнализ
Дилемата Сирия
Анализи
Ако САЩ нападнат Сирия, ще укрепят силата на "Ал Кайда". Ако не го...

Анкета

Къде почивахте това лято?

Резултати

Курс на БНБ
1 EUR - 1.9558 1 USD - 1.4772
1 GBP - 2.3179 1 CHF - 1.5783
100 JPY - 1.4728 1 AUD - 1.3720

Facebook

Затвори